NL
Log in

Hockey Club Lokeren

  October 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

 

Volg de aanleg van veld en bouw clubhuis!

Bij deze een belangrijke mededeling voor het theoretisch examen die verplicht is naar komend seizoen:

Eerder dit seizoen werd beslist door de bond, om ter ondersteuning van de verdere ontwikkeling van arbitrage in België, gefaseerd over te gaan naar het verplichten van het behalen theoretische examen voor spelers op volledig veld.

Betreffende de eerste al genomen stap (U19 en hoger) wil de hockeybond ons allemaal bedanken: samen zijn we erin geslaagd om meer dan 2000 spelers succesvol de kennis van de regels bij te brengen. Nu zijn we aan de volgende stap toe: 

Alle spelers geboren in 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 en 2005 moeten vóór 15/5/2019 (vóór start van het seizoen 2019-2020) succesvol het theoretische examen afgelegd hebben om te mogen aantreden in competitie.

Concreet wil dit zeggen dat dit seizoen alle U16 spelers en de 2e jaars U14 spelers het examen moeten afleggen.

Nagenieten van de receptie: op zaterdag 23 februari 2019 hieven we het glas op de start van de tweede seizoenshelft, klonken we nog even op het nieuwe jaar en wijdden we nogmaals ons nieuwe clubhuis in! Genoeg reden om te vieren dus met alle leden !

   

Onze hoofdsponsors, Volvo, Eurotaprent, Go Sport en DCS Vastgoed, werden ook even in de bloemetjes gezet!

En wie de presentatie nog eens rustig wil doornemen....

Dank je wel Eventsgroep voor de vlekkeloze organisatie !! 

 

Dank je wel Wilg Blancquaert voor de foto's, te vinden op onze site in de Gallery en op Facebook

Beste sportievelingen, trainers/kampbegeleiders/coaches/spelers ouder dan 16 jaar/geinteresseerden,

Binnen onze steeds ontwikkelende en groeiende club willen we ons blijven verbeteren in onze trainingen en onze trainers helpen zich verder te ontwikkelen. We richten daarom weer een cursus in, gekoppeld aan de Sport Vlaanderen Aspirant-Initiator hockeytrainer. Inhoudelijke kwaliteit en een gestructureerd, didactisch, methodisch werken met teams/groepen vormt DE basis van geslaagde trainingen. 

Om onze spelers nog beter te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling als teamsporter (algemeen) en als hockey speler (specifiek) vinden we de gelegenheid tot bijschaving en opleiding van trainers, coaches en begeleiders heel belangrijk in onze club. 

Tijdens deze opleiding zal er zowel theoretisch als praktisch gewerkt worden.

  • Er wordt een ruime basis aan oefenstof aangeboden die voor zowel coaches als trainers zeer bruikbaar kunnen zijn in de uitbouw van de trainingen en/of de ondersteuning voor, tijdens en na de wedstrijden. 
  • We zullen veel aandacht besteden aan het "voor een groep staan", omgaan met "moeilijke karakters"(stoorzenders) in het team, ontdubbelen van grote groepen, werken binnen een juiste trainingsopbouw, werken binnen een opleidingsstructuur, de leeftijdgebonden kenmerken van jongeren, de grote  verscheidenheid in de benadering vd spelers aangepast aan elke leeftijd....enz.

De geslaagde cursisten (je hoeft geen examen te doen, wel aanwezig) krijgen een attest van de VTS (Vlaamse Trainer school). De cursus wordt betaald door de club en is bijgevolg gratis voor al onze cursisten.

  • Data: dinsdag 19/2 en 26/2; 12/3, 19/3 en 26/3 (telkens van 19u30 tot 21u30).
  • Locatie: clubhuis en veld HC Lokeren.

 

Uw inspanning en tijd is nodig om op deze data aanwezig te zijn. De club zal alle trainers belonen voor hun deelname aan de opleiding. Concreet: wie minstens 4 van de 5 avonden volgt zal hiervoor vergoed worden conform uw training-uurtarief. Graag uw inschrijving/deelname te bevestigen aan Kurt Geerts (kurt_geerts@telenet.be), ten laatste op 16 februari.

Om in de agenda te omcirkelen! Op zaterdag 23 februari 2019 heffen we het glas op de start van de tweede seizoenshelft, klinken we nog even op het nieuwe jaar en wijden we nogmaals ons nieuwe clubhuis in.

Genoeg reden om te vieren dus. Alle leden zijn van harte welkom! 

Place to be: Clubhuis Hockey Club Lokeren, zaterdag 23 februari 2019 om 18.30u.

Beste leden en ouders,

We hebben met onze mooie nieuwe clubbar sinds november 2018 al succesvol proefgedraaid. We merken met plezier dat de leden zich thuis beginnen voelen in het clubhuis en bij de bar.

Zaterdagen zijn gezellige – en drukke – dagen in de bar, en om onze barbediening op de piekmomenten vlot te laten verlopen, is het nodig om met minstens 4 mensen te zijn.

Naast de twee ervaren bar-mensen (ouders die zich als barleader hebben opgegeven), gaan we vanaf februari beroep doen op 2 ouders van een thuis-spelend team. Deze twee ouders vervolledigen het barteam op de piektijd tussen 10h-13h. Met 12 competitiezaterdagen en 23 teams moet dit mogelijk zijn; dit komt neer op 1 bardienst per team per jaar… We rekenen op de medewerking van alle club-ouders!

Praktisch zullen we de admin-coaches van het aangewezen thuisspelend team vragen de twee namen door te geven aan de bardienstverantwoordelijke.  We zullen de coaches en admin-coaches hier binnenkort nader over informeren. We hopen op vele gezellige momenten voor en achter de bar!

Vind je hockey tof? Lijkt het je leuk om een enthousiast jeugdteam training te geven? Door de groei van onze club zijn we op zoek naar nieuwe trainers! Dit kunnen bv ouders van jeugdleden zijn, of hockeyjeugd ouder dan 15 jaar. Een sportervaring en enige hockey-affiniteit is voldoende, geen schrik hebben. 

Wij zorgen namelijk voor een opleiding (demo-training met voorbeelden), oefenstof voorbeelden, een gedegen trainingsstructuur en ondersteuning ter plekke. We laten je eerst bv eens meelopen met een andere trainer.  

Jij bent minstens 15 jaar en zorgt voor een goed humeur, enthousiasme en regelmatige aanwezigheid. Als trainer krijg je ook een (bescheiden) vergoeding, en zo'n cool trainingspak voor de vaste trainers. :-)

We zijn op zoek naar trainers voor onze jeugdteams, vanaf U7, voor het nieuwe seizoen vanaf sept 2019, maar ook nu al kan je beginnen. We houden natuurlijk rekening met de leeftijd van trainer en ploeg.

Voor ons huidige schema zijn we dringend op zoek voor maandag 17h30 (U7 Boys), woensdag 14u (U8 Girls) en 15u30 (U8 boys 1 en 2), vrijdag 20h (U25 Girls). We zijn ook al geholpen als je bijvoorbeeld vast 1 x per 2 weken kan. 

Interesse? Laat het Kurt Geerts, onze trainerscoordinator snel weten, (kurt_geerts@telenet.be), we hebben jullie nodig! Coaches, teammanagers: zet deze vraag graag duidelijk uit in jullie groep. 

Onze sponsor Matthijs heeft als mede-constructeur van ons clubhuis de sanitaire toestellen (zoals de lavabo's, douches, toiletten), de sanitaire leidingen en de grote heating en cooling installatie geïnstalleerd! Denk daar maar eens aan als u behaaglijk warm in het clubhuis op uw gemak zit ;-).

De kernactiviteiten van Matthijs omvatten het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van installaties op het gebied van verwarming, airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie, regeltechniek, gas, water en sanitair.

We zijn trots op onze sponsor DETECH, die instaat voor alle elektrische werken in ons clubhuis als mede-constructeur. En dat zijn nogal wat kabels en kabeltjes: denk aan elektriciteit, ethernet, coax, alarm, luidsprekers, ... die allemaal netjes zijn aangelegd.

DETECH is een installatiebedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in vrijwel alle marktsegmenten van de elektriciteitssector.

 

De bestelde shirts met gesublimeerde naam en nummer zijn nu beschikbaar in de Go Sport winkel in Dendermonde. Ook is de voorraad kousen en hoodies weer aangevuld, evenals blanco shirts! 

De betaling gebeurt bij afhalen van het shirt in de winkel. 

Voor prijzen en info wedstrijdtenue, zie wedstrijdtenue. Als er nog vragen zijn, kan je mailen naar info@hockeylokeren.be.  

Het blijft ook altijd mogelijk een blanco shirt te kopen. Hiermee kan je gedurende het hele jaar terecht bij ‘Fima Promotions’, in Lokeren om naam en/of nummer bij te laten opdrukken voor slechts 3 respectievelijk 5 euro.  

Red Lions krijgen feestelijk onthaal in Brussel

Kom onze wereldkampioenen mee vieren!

De Belgian Red Lions, onze kersverse wereldkampioenen hockey, keren dinsdagmorgen terug uit India. Ze worden meteen gehuldigd op het stadhuis in Brussel en verschijnen er om 12u op het balkon. Daar kunnen alle hockeyfans en sportliefhebbers hen uitgebreid mee vieren.

Bespeelbaarheid veld

Als het veld onbespeelbaar is (vorst of zware sneeuwval), zal dit hier tijdig gecommuniceerd worden. (streven: tenminste 2 uur op voorhand). 

 

Recent
Nieuwe SILVER sponsor: BUSCH !
Met grote trots stellen wij u onze nieuw
20/10/2019
1e Business Event - Marc Herremans
17/10/2019
Zaterdag 19 oktober 2019 : QUIZ.. OF IS HET KWIS?
Kunnen hockeyspelers quizzen of kunnen k
17/09/2019
Spelregels infoavonden: groot succes, powerpoints en extra info
Afgelopen dinsdag en donderdag avond was
06/09/2019
Reminder : bestellen nieuwe wedstrijdpolo’s - voor zondag 15 sept
Praktisch voor de nieuwe wedstrijdpolo
12/09/2019
Clubtenue - bestellen shirt
Bij een nieuwe Gold Sponsor horen nieuwe
07/09/2019
Scheidsrechters: Spelregelavond - Powerpoints + Uitnodigingen Drillster
Bedankt aan alleen die gekomen zijn! Zoa
10/09/2017
SILVERFIN is onze tweede GOLD Sponsor !
Met veel plezier kondigen we onze nieuw
04/09/2019
Coming up..
Gold Sponsor
Sponsors
Verjaardag
23/10
Lore Vervaet
23/10
Alexander Vander Cruyssen
24/10
Gil Rubbens
25/10
Mathieu Buyl
26/10
Lukas Vandriessche
29/10
Thor De Leenheer
29/10
Emiel Vermeire
30/10
Jan Gacas
31/10
Doriane Van De Putte
02/11
Amal Hayaoui
02/11
Sen Vermeerschen
03/11
Astrid Berghman
03/11
Onno Oelbrandt
03/11
Tessa Wauman
04/11
Thieu Baeke
05/11
Basile Vincke
07/11
Thirke Van Impe
07/11
Piet Van der Sypt
09/11
Axel Saegeman
09/11
Maarten Dubois
11/11
Jappe Van Wassenhove
12/11
Warre Poppe

Hockey Club Lokeren | Accommodatie : Heilige Geestmolenstraat 42B, 9160 Lokeren | info@hockeylokeren.be

© 2019, website powered by Twizzit.com