NL
Log in

Hockey Club Lokeren

 

1ste Business-event - 12 Dec 19

      

  December 2019  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Het inschrijven om maximaal twee proeflessen te volgen, sluiten we af op 7 september. Je kan de proeflessen volgen - bij "jouw" team - vanaf de eerste trainingsweek (start 26 augustus) tot 14 september.

Als je na de één of twee proeflessen de smaak te pakken hebt, en je wilt lid worden, schrijf je je in als definitief lid via het betreffende formulier op de site. Pas dan ben je echt lid. Dit kan tot 18 september. 

Nieuwe leden zonder hockeyervaring trainen eerst mee om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen, maar spelen in principe nog geen wedstrijden tot de winterstop. Het team hoopt natuurlijk wel dat ze komen supporteren (en zo ook alvast wedstrijdervaring opdoen!). In overleg met de coach kan uiteraard wel eens ingevallen worden of zelfs meespelen bij te weinig spelers.  

Als je de spelregels kent is het leuker om wedstrijden te volgen. We gaan weer een tweetal spelregelsessies organiseren, waarbij iedereen welkom is om op een informele en eenvoudige manier kennis te nemen van de hockeyspelregels.

Ben Bauters neemt de spelregels door in twee info-avonden, 1 voor klein veld, en 1 voor groot veld.

  • dinsdag 3 sept 20u30-22u: groot veld (U14 tem H1)
  • donderdag 5 sept 20u30-22u: klein veld (U7 tem U12)
  • Plaats: Clubhuis Hockey Lokeren

 

Maar schrijf je wel even in, zodat we een beeld hebben van de te verwachten opkomst: inschrijving groot veld of inschrijvingsformulier klein veld.

We vinden het belangrijk dat alle spelers vanaf U14 zelf de spelregels voldoende kennen, daarom zijn zij ook zeker uitgenodigd voor de uitleg van de spelregels op groot veld. Ook vanuit de hockeybond wordt deze kennis van de spelregels verondersteld, en voor de meesten zelfs verplicht te kennen.

Er zal tevens uitgelegd worden hoe je de spelregels nog eens rustig kan bekijken en oefenen met behulp van de e-learning module Drillster (op je eigen PC, tablet of gsm).

Ontdek ook wanneer je als team de scheidsrechter(s) moet voorzien.

Bovenstaande is zeer belangrijk voor de werking van de club en het spelen van de wedstrijden door onze teams!

Beste leden, ouders, grootouders, 

Onze bar steunt op vrijwilligers. Vele handen maken licht werk. We zijn nog op zoek om enkele shifts tijdens de trainingen in te vullen, anders zal de bar helaas dicht blijven. Alle beetjes helpen! 

Wil en kan je wekelijks of twee-wekelijks een shift voor je rekening nemen, meld je dan aan via dit formulier. Bij voorbaat dank!

Bij vragen, kan je steeds contact opnemen met Wendy Peleman (info@wendypeleman.be).

Geen betere manier om het nieuwe hockeyseizoen officieel in te zetten dan op onze eerste ‘SEASONS KICK-OFF: The ‘Silver & Blue edition’.

Een spetterende fuif waar we - jong en iets minder jong - op vrijdag 30 augustus aanstaande de nodige fysieke inspanningen kunnen leveren op de muziek van dj TOM D, we kunnen klinken op het nieuwe seizoen, en we ongetwijfeld een paar nieuwtjes kunnen uitwisselen. Wie weet zitten er wel een paar primeurs bij…

Dit alles in ons clubhuis, dat voor de gelegenheid zal worden omgetoverd tot de sfeervolste fuiflocatie in Lokeren en omstreken.

Plaats: Clubhuis Hockey Club Lokeren

Deuren: open om 21u

Inkom: gratis

Dresscode: een tikkeltje Silver & Blue wordt geapprecieerd!

Tot dan! 

Beste vrijwilligers,

Als het verstrijken van de vakantie al één voordeel heeft, dan is het dat het nieuw hockeyseizoen er aan komt. En het lijkt ons alvast aangewezen om bij de start van het seizoen één van de essentiële hoekstenen van de club in de picture te zetten : ons legioen vrijwilligers!

Graag nodigen we dan ook alle vrijwilligers (arbiters, trainers, coaches, managers, bargroep, bouwgroep, … enz.) met partner uit op vrijdag 30 augustus aanstaande, om 19u in het clubhuis. We zullen jullie daar niet enkel voorzien van een hapje en een drankje, maar zullen jullie ook enkele primeurs/nieuwtjes meegeven die de club verder vorm zullen geven naar de toekomst toe.

Aansluitend kunnen jullie de beentjes strekken op onze eerste ‘Seasons kick-off’, een spetterende fuif met als themaSilver & Blue’.

Graag even inschrijven via dit formulier, zodat we ons organisatorisch kunnen voorbereiden. 

Tot dan!

Het bestuur van Hockey Club Lokeren

  

Met trots kunnen we aankondigen dat we onze trainersstaf voor komend seizoen zullen versterken met een drietal internationaal ervaren spelers en trainers, samen goed voor meer dan 130 caps! Dit is mogelijk dankzij onze goede samenwerking in de regio. 

Zij zullen samen met onze trainers, onze doorgedreven en continue trainers-opleiding en -begeleiding, zorgen voor weer een sprong in hockey-technische en -tactische vaardigheden voor onze ploegen! 

We tellen af naar de start van de trainingen vanaf maandag 26 augustus. Binnenkort meer nieuws! 

Zoals aangekondigd kunnen jullie de teams (selecteer seizoen 2019-20) en het trainingsschema voor 2019-2020 vinden op de onze site. 

Iets nieuws dit jaar is de MultiSkillz for Hockey, dat we gaan aanbieden aan alle U7-U10 jeugd. Hierbij wordt hun bewegings- en balvaardigheid zowel algemeen als hockey-specifiek verbeterd.

We zijn alweer gegroeid tot maar liefst 26 competitie-teams, met daarnaast nog Oefenjeugd en Trimmers. 

Dank aan de sportieve commissie, samen met de categorie-coördinatoren en de trainingscoordinator voor hun goede werk, rekening houdend met de nieuwe leden, afmeldingen, veld-indeling, beschikbaarheid trainers etc. 

Dit is tevens een goede gelegenheid om ons Sportieve Charter te delen, met informatie over Coaches, Managers, Categorie-coördinatoren en de Sportieve Commissie.

Alsook onze principiële uitgangspunten waarvan we deze even willen aanstippen: Het streven is altijd om zoveel mogelijk leden – sterk of minder sterk - te kunnen laten deelnemen aan wedstrijden. We streven ernaar de teams zo in te schrijven dat speeltijd gemaximaliseerd wordt, rekening houdend met gebalanceerd aantal spelers per team en in het geheel van de club.

De sportieve commissie, samen met de categorie-coördinatoren en de trainingscoordinator zijn volop aan de slag met het voorbereiden van het nieuwe seizoen. Dit is een mooie puzzel waarbij we rekening houden met de nieuwe leden, afmeldingen, veld-indeling, beschikbaarheid trainers etc. 

Na de examens, op 26 of 27 juni, zullen we de teams en het trainingsschema voor 2019-2020 publiceren. 

Dit is tevens een goede gelegenheid om ons Sportieve Charter te delen, met informatie over Coaches, Managers, Categorie-coördinatoren en de Sportieve Commissie.

Alsook onze principiële uitgangspunten waarvan we deze even willen aanstippen: Het streven is altijd om zoveel mogelijk leden – sterk of minder sterk - te kunnen laten deelnemen aan wedstrijden. We streven ernaar de teams zo in te schrijven dat speeltijd gemaximaliseerd wordt, rekening houdend met gebalanceerd aantal spelers per team en in het geheel van de club.

De laatste trainingen van dit seizoen zijn gepasseerd, het was weer super tof. A big Thank You aan het hele trainersteam en de trainings-coordinator! Top!

De meeste teams hebben zich ingeschreven voor een of meerdere toernooien, en zullen daar nog veel hockeyplezier beleven.

Je kan deze zomer ook genieten van tophockey in de Hockey Pro League wedstrijden, of natuurlijk op het EK in Antwerpen (met België, Nederland, Duitsland, ..) ! 

Er zijn ook nog enkele plaatsen in ons zomerkamp in augustus (voor ervaren spelers geboren tussen 1-1-2006 en 31-12-2010)

Nieuwe leden: schrijf je zo snel mogelijk in, maar voor 8 juni. Leden die stoppen: schrijf je uit voor 1 juni

Geniet van de zomer! 

Voor het nieuwe seizoen hebben we een goed zicht nodig op de leden, oa voor inschrijving van de teams. Dat moeten we begin juni al doen. Daarom vragen we elk lid die, om welke reden ook, zou willen stoppen met hockey, zich af te melden. Afmelden als lid moet via het afmeldformulier voor 1 juni voorafgaande aan het nieuwe seizoen. Zonder afmelding blijf je lid. Geef het ook even door aan je coach. 

Dit geldt overigens ook voor nieuwe leden; graag zo snel mogelijk aanmelden, voor 30 mei, dan kunnen we daarmee rekening houden met indeling nieuwe teams. (Het mag later ook nog, maar dan zonder zekerheid team).

Huidige leden hoeven niets te doen, je blijft automatisch lid als je je niet afmeldt.

Bespeelbaarheid veld

Als het veld onbespeelbaar is (vorst of zware sneeuwval), zal dit hier tijdig gecommuniceerd worden. (streven: tenminste 2 uur op voorhand). 

 

Recent
Wijnactie : afhalen zaterdag 14 dec 10.00u tot 12.30u bij Temmerman Home
Onze wijnactie is weer een heel mooi suc
09/12/2019
Licht op het zandveld
De club heeft - naast de 3 nieuwe doelen
08/12/2019
De nieuwe shirts zijn er ! Kom ze afhalen op deze data!
Goed nieuws! Zou het de Sint zijn? In ie
07/12/2019
Programma Oost-Vlaams Wintercriterium - U7-12. Start deze zaterdag 7 dec.
Het Oost-Vlaams Outdoor Wintercriterium
02/12/2019
Winnaars wijnactie 2018 genieten van Frozen 2. Top 5 (tussenstand) voor 2019: U16G-1, U11B-1 en 2, U8G-2, U14G-1 !
De winnaars van de wijnactie van vorig j
01/12/2019
Wijnactie - goed bezig, doorgaan nu!
De bestellingen voor onze wijnactie kome
27/11/2019
Witter dan wit! Onderhoud waterveld
Onze club is verantwoordelijk voor het
24/11/2019
Interesten obligatielening weer uitbetaald
Voor het tweede jaar op rij hebben we me
24/11/2019
Coming up..
Gold Sponsor
Sponsors
Verjaardag
17/12
Stieg Temmerman
17/12
Stein Verschelden
19/12
Emile De Four
22/12
Wout Pieters
25/12
Isabel Waterschoot
26/12
Caspar Anckaert
27/12
Mila Dubois
27/12
Nora Muller
28/12
Anna Livia D'Ortona
31/12
Cédric Van Brande
01/01
Melissa Van Laere
02/01
Anoek Van Cauwenberg
04/01
Florian Verschraegen
04/01
Lotte Vanlierde
06/01
Vic Christiaens
06/01
Colette Hochepied

Hockey Club Lokeren | Accommodatie : Heilige Geestmolenstraat 42B, 9160 Lokeren | info@hockeylokeren.be

© 2019, website powered by Twizzit.com