NL
Log in

Hockey Club Lokeren

Met grote trots stellen wij u onze nieuwe Silver sponsor voor:

 Busch Vacuümpompen en Systemen, dat één van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld is. 

 Het is een Duits familiebedrijf met wereldwijd 3500 mensen in dienst. In Lokeren, hebben zij een verkoop- en service-afdeling, gevestigd in Kruinstraat 7.

 Welkom bij Hockey Club Lokeren, waar zij dus op mouw van het nieuwe shirt zullen prijken! 

Kunnen hockeyspelers quizzen of kunnen kwissers hockey spelen?

Zaterdag 19 oktober kunnen de alweters of betweters zich bewijzen … en de eer opstrijken in een onderhoudende Quiz (of is het nu toch kwis…?). 

Aanvang : 19h30, in ons clubhuis. 

 

Verzin een goede kwisploegnaam en schrijf je ploeg (bestaande uit maximaal 4 spelers, waarvan minstens 1 clublid), hier in. We vragen een bijdrage van 10 euro per ploeg. We hebben plaats voor 16 ploegen, dus wees er snel bij. 

Praktisch voor de nieuwe wedstrijdpolo’s: 

 Je clubtenue koop je vanaf dit seizoen in ons clubhuis. Dit enkel op zaterdag. Naast polo’s, shorts, skirts en kousen kan je er ook een clubhoody kopen, ideaal voor de koudere dagen. Neem cash geld mee, er kan niet met kaart betaald worden. 

Het bestelformulier voor de nieuwe gepersonaliseerde polo’s vind je hier. Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot zondag 15 september 22.00u. We vragen om uiterlijk 16 september het juiste bedrag over te schrijven (zie bestelformulier). 

Twijfel je over de juiste maat, spring dan gerust binnen in het clubhuis op één van volgende data om te passen:

  •  
  • zaterdag 14 september van 9.00-11.00u
  • zondag 15 september van 10.30-12.00u

 

Wie nog een polo aankoopt van vorig seizoen, kan dat aan een verminderd tarief van 25 euro, zolang de voorraad strekt.

Bij een nieuwe Gold Sponsor horen nieuwe wedstrijdpolo’s! We zijn blij jullie het nieuwe shirt te kunnen voorstellen, met dank aan Heikki en Gijs voor het ontwerp.

     

Nog even ter herinnering: de verplichte uitrusting bij wedstrijden bestaat uit een polo, short/skirt, kousen, bit en scheenbeschermers.

Je clubtenue koop je vanaf dit seizoen niet langer aan bij GoSport, maar in ons clubhuis. Dit enkel op zaterdag. Naast polo’s, shorts, skirts en kousen kan je er ook een clubhoody kopen, ideaal voor de koudere dagen. En wie zijn/haar bitje vergeten is, kan daarvoor terecht aan de bar, waar er eentje aangekocht kan worden.

De club vraagt aan iedereen die wedstrijden speelt om een nieuwe polo aan te kopen, met de huidige sponsors en de nieuwe look. Short, skirt en kousen van vorig seizoen blijven bruikbaar. We zouden het appreciëren mocht iedere speler tegen januari 2020 in het nieuwe polo spelen.

Wie dat wil, kan zijn/haar naam op de rug van het polo laten sublimeren (= a.h.w. in de stof laten printen, daarom moeten we het bij de bestelling opgeven). Spelers vanaf U14 moeten verplicht met een rugnummer spelen en kunnen dat net als de naam laten sublimeren. Heb je nog geen nummer, spreek dat dan zo snel mogelijk af met de coach van je team.

Koop je achteraf nog een polo aan in het clubhuis, dan kan je naam en nummer er opgedrukt worden. Je kan daarvoor terecht bij Fima Promotions (Gentse Steenweg 180a in Lokeren). 

Het bestelformulier voor de nieuwe gepersonaliseerde polo’s vind je hier. Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot zondag 15 september 22.00u. We vragen om uiterlijk 16 september het juiste bedrag over te schrijven (zie bestelformulier). 

Twijfel je over de juiste maat, spring dan gerust binnen in het clubhuis op één van volgende data om te passen:

  • woensdag 11 september van 15.00-16.00u
  • zaterdag 14 september van 9.00-10.00u
  • zondag 15 september van 10.30-12.00u

 

Wie wil, kan tijdens de pasmomenten op 14 en 15 september kledij (shorts, skirts, kousen, ..) aankopen. We zijn blij jullie te kunnen melden dat de verkoopsprijzen van onze kledij reeds 3 jaar ongewijzigd blijft: 35 euro voor een polo, 30 euro voor een short/skirt en 11 euro voor kousen. Sublimatie van naam/nummer kost € 5,- extra. Wie nog een polo aankoopt van vorig seizoen, kan dat aan een verminderd tarief van 25 euro, zolang de voorraad strekt.

De levering is voorzien eind oktober. Afhaling zal plaatsvinden in het clubhuis, je verneemt via de nieuwsbrief/online vanaf wanneer alles beschikbaar is.

De wedstrijden kunnen voorlopig gespeeld worden in de polo’s van vorig seizoen.

Afgelopen dinsdag en donderdag avond was het druk in ons clubhuis, met in totaal ongeveer 80 ouders, spelers of coaches luisterden ze aandachtig wat Ben en Johan te vertellen hadden over de huidige en nieuwe spelregels op groot en klein veld. Kon je er niet bij zijn? Geen nood! Bij lees meer vind je de powerpoints en nog meer info!

Met veel plezier kondigen we onze nieuwe GOLD sponsor aan: SILVERFIN. Silverfin is het bedrijf met Lokerse roots, dat goed bezig is de wereld te veroveren, met zoals ze zelf zeggen: "Silverfin is dé tool voor accountants en financieel adviseurs om Connected Accounting toe te passen."

We zijn er trots op dat zij - samen met onze andere trouwe GOLD sponsor vanaf het eerste uur Volvo Charels - op ons wedstrijdshirt zullen prijken. 

 

We zijn blij jullie het nieuwe shirt te kunnen voorstellen, met dank aan Heikki en Gijs voor het ontwerp! 

 

Alvast even ter info: je clubtenue koop je vanaf dit seizoen niet langer aan bij GoSport, maar in ons clubhuis. Zeer binnenkort volgt meer gedetailleerde informatie. 

Vrijdag hebben we als club een welgemeend THANK YOU aan al onze vrijwilligers gebracht! 

En zij kregen de primeur.. waarover binnenkort meer op onze site..

Onderstaande, relatief kleine aanpassingen zijn geldig vanaf september 2019 bij aanvang van de nieuwe kampioenschappen in U7-U12. Lees bij Lees meer over coaching, pc ipv shoot-out bij U10 of Keeper bij U9. 

Het inschrijven om maximaal twee proeflessen te volgen, sluiten we af op 7 september. Je kan de proeflessen volgen - bij "jouw" team - vanaf de eerste trainingsweek (start 26 augustus) tot 14 september.

Als je na de één of twee proeflessen de smaak te pakken hebt, en je wilt lid worden, schrijf je je in als definitief lid via het betreffende formulier op de site. Pas dan ben je echt lid. Dit kan tot 18 september. 

Nieuwe leden zonder hockeyervaring trainen eerst mee om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen, maar spelen in principe nog geen wedstrijden tot de winterstop. Het team hoopt natuurlijk wel dat ze komen supporteren (en zo ook alvast wedstrijdervaring opdoen!). In overleg met de coach kan uiteraard wel eens ingevallen worden of zelfs meespelen bij te weinig spelers.  

Als je de spelregels kent is het leuker om wedstrijden te volgen. We gaan weer een tweetal spelregelsessies organiseren, waarbij iedereen welkom is om op een informele en eenvoudige manier kennis te nemen van de hockeyspelregels.

Ben Bauters neemt de spelregels door in twee info-avonden, 1 voor klein veld, en 1 voor groot veld.

  • dinsdag 3 sept 20u30-22u: groot veld (U14 tem H1)
  • donderdag 5 sept 20u30-22u: klein veld (U7 tem U12)
  • Plaats: Clubhuis Hockey Lokeren

 

Maar schrijf je wel even in, zodat we een beeld hebben van de te verwachten opkomst: inschrijving groot veld of inschrijvingsformulier klein veld.

We vinden het belangrijk dat alle spelers vanaf U14 zelf de spelregels voldoende kennen, daarom zijn zij ook zeker uitgenodigd voor de uitleg van de spelregels op groot veld. Ook vanuit de hockeybond wordt deze kennis van de spelregels verondersteld, en voor de meesten zelfs verplicht te kennen.

Er zal tevens uitgelegd worden hoe je de spelregels nog eens rustig kan bekijken en oefenen met behulp van de e-learning module Drillster (op je eigen PC, tablet of gsm).

Ontdek ook wanneer je als team de scheidsrechter(s) moet voorzien.

Bovenstaande is zeer belangrijk voor de werking van de club en het spelen van de wedstrijden door onze teams!

Deze veranderingen zijn van toepassing op de teams die op een volledig veld spelen : U14 tot U19 en alle Senioren catégorieën (behalve Ladies en Gents die op klein veld spelen)

Zie lees meer om de nieuwe en veranderde spelregels te lezen.

Het volledige reglement vind je hier: 2019-2020 - BEL Outdoor Rules - NL

Beste leden, ouders, grootouders, 

Onze bar steunt op vrijwilligers. Vele handen maken licht werk. We zijn nog op zoek om enkele shifts tijdens de trainingen in te vullen, anders zal de bar helaas dicht blijven. Alle beetjes helpen! 

Wil en kan je wekelijks of twee-wekelijks een shift voor je rekening nemen, meld je dan aan via dit formulier. Bij voorbaat dank!

Bij vragen, kan je steeds contact opnemen met Wendy Peleman (info@wendypeleman.be).

Beste vrijwilligers,

Als het verstrijken van de vakantie al één voordeel heeft, dan is het dat het nieuw hockeyseizoen er aan komt. En het lijkt ons alvast aangewezen om bij de start van het seizoen één van de essentiële hoekstenen van de club in de picture te zetten : ons legioen vrijwilligers!

Graag nodigen we dan ook alle vrijwilligers (arbiters, trainers, coaches, managers, bargroep, bouwgroep, … enz.) met partner uit op vrijdag 30 augustus aanstaande, om 19u in het clubhuis. We zullen jullie daar niet enkel voorzien van een hapje en een drankje, maar zullen jullie ook enkele primeurs/nieuwtjes meegeven die de club verder vorm zullen geven naar de toekomst toe.

Aansluitend kunnen jullie de beentjes strekken op onze eerste ‘Seasons kick-off’, een spetterende fuif met als themaSilver & Blue’.

Graag even inschrijven via dit formulier, zodat we ons organisatorisch kunnen voorbereiden. 

Tot dan!

Het bestuur van Hockey Club Lokeren

  

Geen betere manier om het nieuwe hockeyseizoen officieel in te zetten dan op onze eerste ‘SEASONS KICK-OFF: The ‘Silver & Blue edition’.

Een spetterende fuif waar we - jong en iets minder jong - op vrijdag 30 augustus aanstaande de nodige fysieke inspanningen kunnen leveren op de muziek van dj TOM D, we kunnen klinken op het nieuwe seizoen, en we ongetwijfeld een paar nieuwtjes kunnen uitwisselen. Wie weet zitten er wel een paar primeurs bij…

Dit alles in ons clubhuis, dat voor de gelegenheid zal worden omgetoverd tot de sfeervolste fuiflocatie in Lokeren en omstreken.

Plaats: Clubhuis Hockey Club Lokeren

Deuren: open om 21u

Inkom: gratis

Dresscode: een tikkeltje Silver & Blue wordt geapprecieerd!

Tot dan! 

Met trots kunnen we aankondigen dat we onze trainersstaf voor komend seizoen zullen versterken met een drietal internationaal ervaren spelers en trainers, samen goed voor meer dan 130 caps! Dit is mogelijk dankzij onze goede samenwerking in de regio. 

Zij zullen samen met onze trainers, onze doorgedreven en continue trainers-opleiding en -begeleiding, zorgen voor weer een sprong in hockey-technische en -tactische vaardigheden voor onze ploegen! 

We tellen af naar de start van de trainingen vanaf maandag 26 augustus. Binnenkort meer nieuws! 

Zoals aangekondigd kunnen jullie de teams (selecteer seizoen 2019-20) en het trainingsschema voor 2019-2020 vinden op de onze site. 

Iets nieuws dit jaar is de MultiSkillz for Hockey, dat we gaan aanbieden aan alle U7-U10 jeugd. Hierbij wordt hun bewegings- en balvaardigheid zowel algemeen als hockey-specifiek verbeterd.

We zijn alweer gegroeid tot maar liefst 26 competitie-teams, met daarnaast nog Oefenjeugd en Trimmers. 

Dank aan de sportieve commissie, samen met de categorie-coördinatoren en de trainingscoordinator voor hun goede werk, rekening houdend met de nieuwe leden, afmeldingen, veld-indeling, beschikbaarheid trainers etc. 

Dit is tevens een goede gelegenheid om ons Sportieve Charter te delen, met informatie over Coaches, Managers, Categorie-coördinatoren en de Sportieve Commissie.

Alsook onze principiële uitgangspunten waarvan we deze even willen aanstippen: Het streven is altijd om zoveel mogelijk leden – sterk of minder sterk - te kunnen laten deelnemen aan wedstrijden. We streven ernaar de teams zo in te schrijven dat speeltijd gemaximaliseerd wordt, rekening houdend met gebalanceerd aantal spelers per team en in het geheel van de club.

De sportieve commissie, samen met de categorie-coördinatoren en de trainingscoordinator zijn volop aan de slag met het voorbereiden van het nieuwe seizoen. Dit is een mooie puzzel waarbij we rekening houden met de nieuwe leden, afmeldingen, veld-indeling, beschikbaarheid trainers etc. 

Na de examens, op 26 of 27 juni, zullen we de teams en het trainingsschema voor 2019-2020 publiceren. 

Dit is tevens een goede gelegenheid om ons Sportieve Charter te delen, met informatie over Coaches, Managers, Categorie-coördinatoren en de Sportieve Commissie.

Alsook onze principiële uitgangspunten waarvan we deze even willen aanstippen: Het streven is altijd om zoveel mogelijk leden – sterk of minder sterk - te kunnen laten deelnemen aan wedstrijden. We streven ernaar de teams zo in te schrijven dat speeltijd gemaximaliseerd wordt, rekening houdend met gebalanceerd aantal spelers per team en in het geheel van de club.

De laatste trainingen van dit seizoen zijn gepasseerd, het was weer super tof. A big Thank You aan het hele trainersteam en de trainings-coordinator! Top!

De meeste teams hebben zich ingeschreven voor een of meerdere toernooien, en zullen daar nog veel hockeyplezier beleven.

Je kan deze zomer ook genieten van tophockey in de Hockey Pro League wedstrijden, of natuurlijk op het EK in Antwerpen (met België, Nederland, Duitsland, ..) ! 

Er zijn ook nog enkele plaatsen in ons zomerkamp in augustus (voor ervaren spelers geboren tussen 1-1-2006 en 31-12-2010)

Nieuwe leden: schrijf je zo snel mogelijk in, maar voor 8 juni. Leden die stoppen: schrijf je uit voor 1 juni

Geniet van de zomer! 

Onderstaand verzoek namens onder andere de Hockey Bond: 

“Sportizon, Golazo Sports en de Royal Belgian Hockey Association organiseren van vrijdag 16 tot en met zondag 25 augustus de Belfius EuroHockey Championships Antwerpen 2019.  
Met andere woorden: de Europese kampioenschappen hockey… dat is tien dagen tophockey in eigen land op de gloednieuwe site aan het Wilrijkse Plein, Antwerpen.

We hopen onze Red Lions en Red Panthers op te vrolijken naar Europees goud. De competitie zal zwaar zijn, omdat de Europese kampioenschappen 16 van de beste nationale ploegen herbergen (8 in de heren-competitie, 8 in de dames). 
De winnaar in elke wedstrijd kwalificeert automatisch voor de Olympische Zomerspelen in Tokyo 2020.

Recent
Nieuwe SILVER sponsor: BUSCH !
Met grote trots stellen wij u onze nieuw
20/10/2019
1e Business Event - Marc Herremans
17/10/2019
Zaterdag 19 oktober 2019 : QUIZ.. OF IS HET KWIS?
Kunnen hockeyspelers quizzen of kunnen k
17/09/2019
Spelregels infoavonden: groot succes, powerpoints en extra info
Afgelopen dinsdag en donderdag avond was
06/09/2019
Reminder : bestellen nieuwe wedstrijdpolo’s - voor zondag 15 sept
Praktisch voor de nieuwe wedstrijdpolo
12/09/2019
Clubtenue - bestellen shirt
Bij een nieuwe Gold Sponsor horen nieuwe
07/09/2019
Scheidsrechters: Spelregelavond - Powerpoints + Uitnodigingen Drillster
Bedankt aan alleen die gekomen zijn! Zoa
10/09/2017
SILVERFIN is onze tweede GOLD Sponsor !
Met veel plezier kondigen we onze nieuw
04/09/2019
Coming up..
Gold Sponsor
Sponsors
Verjaardag
23/10
Lore Vervaet
23/10
Alexander Vander Cruyssen
24/10
Gil Rubbens
25/10
Mathieu Buyl
26/10
Lukas Vandriessche
29/10
Thor De Leenheer
29/10
Emiel Vermeire
30/10
Jan Gacas
31/10
Doriane Van De Putte
02/11
Amal Hayaoui
02/11
Sen Vermeerschen
03/11
Astrid Berghman
03/11
Onno Oelbrandt
03/11
Tessa Wauman
04/11
Thieu Baeke
05/11
Basile Vincke
07/11
Thirke Van Impe
07/11
Piet Van der Sypt
09/11
Axel Saegeman
09/11
Maarten Dubois
11/11
Jappe Van Wassenhove
12/11
Warre Poppe

Hockey Club Lokeren | Accommodatie : Heilige Geestmolenstraat 42B, 9160 Lokeren | info@hockeylokeren.be

© 2019, website powered by Twizzit.com