Fijn dat je interesse hebt in onze club en vooral in het hockey!  We zijn een jonge hockeyclub, in volle groei, met veel nieuwe leden.
We verwelkomen graag nieuwe leden, die kunnen instromen gedurende het seizoen.   
 
Veel gestelde vragen
  
1. Wanneer en waar zijn de trainingen?
2. Hoe vaak mag ik proberen?
3. Hoe oud moet ik zijn om te spelen?
4. Wat heb ik nodig om te komen proberen?
5. Is er een hockeystage?
6. Hoe kan ik lid worden?
7. Hoe kan ik op de hoogte gehouden worden?
8. Wat zijn de leden bijdragen?
9. Kan ik ook als volwassene aan hockey beginnen? 
 
Kom gerust eens langs en als je vragen hebt, aarzel niet om ze te stellen aan een aanwezige op de training, of via e-mail.
 
1. Wanneer zijn de trainingen?
Zie hiervoor ons trainingsschema. De trainingen vinden plaats op de kunstgrasterreinen van Puyenbroeck (Wachtebeke), totdat we ons eigen veld in Lokeren hebben. Voor de kleinsten, Oefenjeugd, vinden ze plaats in Lokeren op de Meersstraat.
 
2. Hoe vaak mag ik proberen? 
Iedereen mag 2 keer gratis en vrijblijvend proberen, daarna vragen we je lid te worden. Lidgeld dekt ook de verzekering en aansluiting bij de bond. Graag even aanmelden, dan hebben we je gegevens. 
 
3. Hoe oud moet ik zijn om te spelen?
Iedereen is welkom, jong en oud. De jongsten kunnen beginnen vanaf 5 jaar, dit is de Oefenjeugd. 
 
4. Wat heb ik nodig om te komen proberen?
Om eens te proberen, trek gewoon sportieve kledij aan en sportschoenen (loop- of tennisschoenen). Wij hebben hockeysticks om te gebruiken. Als je ze hebt, ook best scheenbeschermers aan doen. Als je het leuk vindt en denkt te blijven spelen is een verstandige eerste aankoop een "bit", dit is een tandbescherming en kost ongeveer 5-10 EUR, scheenlappen kunnen ook nuttig zijn en een hockeystick.  
 
Iets om te drinken (of een koekje tijdens de pauze) neem je ook best mee.
 
5. Is er een hockeystage?
Er wordt in de Paasvakantie en Zomervakantie door stad Lokeren opnieuw een hockeystage georganiseerd (inschrijven hiervoor kan je via de sportdienst - tenzij reeds volzet). 
 
6. Hoe kan ik lid worden? 
Je kan lid worden door je in te schrijven als lid, op onze site. Met deze gegevens kunnen we je inschrijven bij de bond.
 
7. Hoe kan ik op de hoogte gehouden worden?
Onder Interesse? - Op de hoogte houden? verschijnt er formulier waarop je je gegevens kan invullen.  Met deze gegevens kunnen we je op de hoogte houden van onze hockey club.
 
8. Wat zijn de leden bijdragen?
Zie Ledenbijdragen onder club.
 
9. Kan ik ook als volwassene aan hockey beginnen? 
Jazeker! Daarvoor hebben we onze super toffe StartToHockey-groep (ook bekend als Trimhockey). We spelen nu op vrijdagavonden op het kunstgrasveld van Sporting Lokeren. Volwassenen, iedereen, met veel, weinig, of nauwelijks of geen hockeyervaring, is welkom! 

Lijkt het je ook wel wat om op een recreatieve manier, sportief bezig te zijn, schrijf je dan ook in via onze site www.hockeylokeren.be onder de knop "Interesse?" en "Aanmelden".