NL
Log in

Hockey Club Lokeren

- Vr 19 Nov & Za 20 Nov : Kaas- en wijnavond (2021) 

- Zo 28 Nov : 'Hoog' bezoek ( mbt 06 Dec 2021)  

- Za 05 Feb : Start tweede seizoenshelft / Nieuwjaar (2022)

- Za 23 Apr & Za 30 Apr : Grootouderfeest (2022)

- Za 28 Mei : Eindeseizoensevent (2022)

 
  October 2021  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

COVID: Vind hier de maatregelen op HCL.

 Registratie verplicht voor alle aanwezigen: bezoekers, scheidsrechters, ...

Je kan dat met de QR-code ter plaatse doen of hier alvast (kies juiste dag).

30/07/2021: Na 6 jaar als bestuurslid heeft Gert Maes besloten een stapje terug te doen. Gert stond mee aan de wieg van ons Hockey Club Lokeren project en was er bij vanaf de eerste vergaderingen in januari 2015... 

De eerste leden herinneren Gert's enthousiasme zeker nog van de oefenjeugd trainingen op de tennispleinen in het centrum met soep en chocomelk. Gert heeft menig coach van de U7 en U8 daarna wegwijs gemaakt in de hockeywereld en hij bekleedde als bestuurslid de functie als penningmeester. Deze taak is inmiddels in goede handen bij Katrien die deze taak overneemt; zij is inmiddels ook benoemd in het bestuur van de vzw. 

Gert: super bedankt voor al het werk en jouw bijdrage om onze club te brengen waar we nu staan! Altijd welkom, op of naast het hockeyveld!

Jacko Verheijen, namens het bestuur

04/07/2021: We verwenden zondag 27 juni onze sponsors met een topprogramma - corona-proof - om ze te bedanken voor hun ondersteuning!
 
Genietende van hapjes (thx Raamfood!) en drankjes werden ze getrakteerd op een match van onze U16 en U19 Girls, gevolgd door een interview met Prof. Dr. Katleen De Stobbeleir (maar voor ons gewoon Katleen :-) ), van Vlerick School of Management over haar boek: Making your way: The (wobbly) road to success and happiness in life and work.
 
De daaropvolgende hockey-initiatie werd zeer enthousiast beleefd... zeker potentiële aanwinsten voor onze StartToHockey(/Trimmers) op donderdagavond!
 
Het programma werd afgesloten met een top-match tussen onze Heren 1 en de U16Boys! Bedankt aan alle sponsorpartners en de sponsorwerkgroep voor het topwerk!
     
Nog veel meer foto's in onze Gallery op de site. 

21/06/2021: Aan alle trainers, aan alle coaches en managers van al onze teams: een grote dankjewel! Om er te staan voor jullie team(s), voor de flexibiliteit in deze ongekende omstandigheden, voor het teamgevoel en het engagement in het trainersteam: naar de club en naar elkaar (overnemen van trainingen bijvoorbeeld als iemand verhinderd was).  We hebben het voor elkaar gekregen om toch maximaal te hebben gehockeyd! 

Super top! En de mooiste beelden zijn eigenlijk die met het team zelf, waarvan hier degenen die jullie ons gestuurd hebben (dus zijn zeker niet alle teams en trainers)! Genieten!

      

20/06/2021: Beste hockeyvrienden, 

De aanrekeningen voor het lidgeld voor het komende seizoen 2021 - 2022 zijn begin deze week uitgestuurd. 

Het voorbije seizoen heeft de club alles in het werk gesteld om ondanks de steeds wisselende corona maatregelen alle teams zoveel mogelijk te laten trainen en genieten van onze geliefde sport. We willen alvast alle trainers, coaches en vrijwilligers langs deze weg heel erg bedanken. 

Het volgende seizoen blijven we verder inzetten op de positieve sportbeleving van al onze spelers. We hechten belang aan goed voelen van elk lid, de fun in het spel, alsook de juiste waarden: sportiviteit, onderlinge fairplay, respect en integriteit!  We willen ook opnieuw kwalitatief hockey brengen en kijken ambitieus uit naar ons 2de veld.

Voor het tweede jaar op rij hebben we binnen het bestuur beslist om de lidgelden per categorie niet te verhogen.    Wij hopen op een stipte betaling voor 30 juni 2021.                 

Sterk hopend op een Corona-vrij seizoen.

Met sportieve groeten, 
Bestuur Hockey Club Lokeren

We maken ons klaar voor een - hopelijk - normaal seizoen in 2021-2022. De teams (selecteer seizoen 2021-2022en het trainingsschema voor 2021-2022 kunnen jullie vinden op onze site. 

We zijn gegroeid van 28 tot maar liefst 35 competitie-teams, met daarnaast nog Oefenjeugd jongens en meisjes en de Trimmers, het ledenaantal is inmiddels boven de 450 uitgestegen.
Zoals bekend zitten we als club met 1 veld tegen ons maximum, er zijn helaas mensen die nog op de wachtlijst staan. Hopelijk (afhankelijk van goedkeuringen en het project zelf) kunnen we dit in de loop van het volgend seizoen oplossen met het tweede veld!

Betreffende de teamindelingen: Nog even de belangrijkste principes op een rijtje van ons Sportief Charter (de link is naar het volledige document):

- Het streven is altijd om zoveel mogelijk leden – sterk of minder sterk - te kunnen laten deelnemen aan wedstrijden. We streven ernaar de teams zo in te schrijven dat de speeltijd voor iedereen gemaximaliseerd wordt, rekening houdend met het aantal spelers per team en in het geheel van de club.

- Spelers spelen normaal gezien in hun eigen leeftijdscategorie, het geboortejaar is de eerste factor voor indeling. Het kan echter noodzakelijk zijn om sommige spelers in een team in een hogere (of lagere met derogatie) leeftijd in te delen om zo een team volledig te maken en de speeltijd per speler te maximaliseren. Dit is een balans.
- Bij twee of meerdere teams in dezelfde leeftijdscategorie:
b. Vanaf de U12 streven we met meer nadruk naar homogene teams – dat betekent zo veel mogelijk spelers van een gelijk niveau in een team. Dat wil zeggen een team waarvan de spelers bijvoorbeeld op VHL-1 niveau goed meekunnen en het ander team waarbij de spelers goed in de VHL-3 reeks passen. Dit is in lijn met de visie van de VHL, we doen dit om iedereen zoveel mogelijk plezier in het hockey te laten beleven. 

Betreffende het trainingsschema: ook dit is een complexe puzzel met vele beperkingen om rekening mee te houden. Denk aan ruimte op het veld, startuur, einduur, beschikbaarheid trainers etc. 

Dank aan de Sportieve commissie, de categorie-coördinatoren, de coaches en de trainingscoordinator voor hun werk, rekening houdend met nieuwe leden, afmeldingen, veld-indeling, beschikbaarheid trainers etc. 

Succes met de examens aan de studenten, geniet van de vakantie en see you all in the next season! 

Verbeter je hockeyskills op hoog niveau!  

Dankzij het grote succes van vorige zomer en onze wederzijdse uitstekende samenwerking met Tom Boon Hockey Camps organiseren we deze zomer twee TBHC stages op onze eigen hockeyclub Lokeren! Voor de stage in de eerste vakantieweek in juli zijn er nog een tiental plaatsen om in te schrijven! 

Inschrijven gaat via de site van Tom Boon Hockey (dus NIET via onze Twizzit site). 

*COVID VOORWAARDE : Inschrijvingskosten 100% terugbetaald als de stage afgelast wordt door covidmaatregelen*

20/06/2021: Het is ondertussen alweer even geleden, ons gezellige online apero moment. We mochten na afloop heel wat schitterende tekeningen ontvangen van groot en klein.

Onze deskundige jury heeft de volgende winnaars gekozen:

  • voor de oefenjeugd: Marcel Quintyn
  • voor de U7: Claire Desrumaux
  • voor de U8: Ella Naudts
  • voor de U9-U10: Elouise Gacas
  • voor de > U12: Eef Van Driessche


Proficiat
aan de winnaars! Jullie ontvangen deze week een mailtje van clubkledij@hockeylokeren.be, zodat we jullie de juiste maat hockeysokken kunnen bezorgen.

Alle inzendingen zijn binnenkort in het clubhuis te bewonderen, maar hier zijn ze alvast!

     

 

Bespeelbaarheid veld

Als het veld onbespeelbaar is (vorst of sneeuwval), zal wordt dit hier gecommuniceerd. (streven: tenminste 2 uur op voorhand). 

 

Coming up..
Recent
HCL Business Event 2021 - 15 december 2021
Hockey Club Lokeren presenteert ons Busi
25/10/2021
Geen trainingen in de herfstvakantie
Tijdens de herfstvakantie zijn er geen t
25/10/2021
Noteer alvast: wijnactie en kaas-en-wijn proeven..
21/10/2021: Ook dit jaar houden we weer
21/10/2021
We stellen jullie graag voor: club API Nelly Spitaels!
19/10/2021: Onze club zien we graag als
17/10/2021
Clubscheidsrechters - hoe werkt dat in de club?
05/10/2021: In deze week van de officia
05/10/2021
Openingsevent Hockey Club Lokeren.... Powered by Volvo Charels
Een ideaal weertje om even terug te bli
03/10/2021
Kaas- & Wijnavonden
Upcoming......   Kaas- & wijnavonden
03/10/2021
EHBO-kit en Hockeyballen voor de teams.
De 38 (!) teams voorzien we graag van de
03/10/2021
Gold Sponsors
Sponsors
Verjaardag
29/10
Thor De Leenheer
30/10
Jan Gacas
30/10
Sander Stadeus

Hockey Club Lokeren | Accommodatie : Heilige Geestmolenstraat 42B, 9160 Lokeren | info@hockeylokeren.be

© 2019, website powered by Twizzit.com