NL
Log in

Hockey Club Lokeren

  August 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Volg de aanleg van veld en bouw clubhuis!

Nagenieten van de receptie: op zaterdag 23 februari 2019 hieven we het glas op de start van de tweede seizoenshelft, klonken we nog even op het nieuwe jaar en wijdden we nogmaals ons nieuwe clubhuis in! Genoeg reden om te vieren dus met alle leden !

   

Onze hoofdsponsors, Volvo, Eurotaprent, Go Sport en DCS Vastgoed, werden ook even in de bloemetjes gezet!

En wie de presentatie nog eens rustig wil doornemen....

Dank je wel Eventsgroep voor de vlekkeloze organisatie !! 

 

Dank je wel Wilg Blancquaert voor de foto's, te vinden op onze site in de Gallery en op Facebook

Beste sportievelingen, trainers/kampbegeleiders/coaches/spelers ouder dan 16 jaar/geinteresseerden,

Binnen onze steeds ontwikkelende en groeiende club willen we ons blijven verbeteren in onze trainingen en onze trainers helpen zich verder te ontwikkelen. We richten daarom weer een cursus in, gekoppeld aan de Sport Vlaanderen Aspirant-Initiator hockeytrainer. Inhoudelijke kwaliteit en een gestructureerd, didactisch, methodisch werken met teams/groepen vormt DE basis van geslaagde trainingen. 

Om onze spelers nog beter te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling als teamsporter (algemeen) en als hockey speler (specifiek) vinden we de gelegenheid tot bijschaving en opleiding van trainers, coaches en begeleiders heel belangrijk in onze club. 

Tijdens deze opleiding zal er zowel theoretisch als praktisch gewerkt worden.

  • Er wordt een ruime basis aan oefenstof aangeboden die voor zowel coaches als trainers zeer bruikbaar kunnen zijn in de uitbouw van de trainingen en/of de ondersteuning voor, tijdens en na de wedstrijden. 
  • We zullen veel aandacht besteden aan het "voor een groep staan", omgaan met "moeilijke karakters"(stoorzenders) in het team, ontdubbelen van grote groepen, werken binnen een juiste trainingsopbouw, werken binnen een opleidingsstructuur, de leeftijdgebonden kenmerken van jongeren, de grote  verscheidenheid in de benadering vd spelers aangepast aan elke leeftijd....enz.

De geslaagde cursisten (je hoeft geen examen te doen, wel aanwezig) krijgen een attest van de VTS (Vlaamse Trainer school). De cursus wordt betaald door de club en is bijgevolg gratis voor al onze cursisten.

  • Data: dinsdag 19/2 en 26/2; 12/3, 19/3 en 26/3 (telkens van 19u30 tot 21u30).
  • Locatie: clubhuis en veld HC Lokeren.

 

Uw inspanning en tijd is nodig om op deze data aanwezig te zijn. De club zal alle trainers belonen voor hun deelname aan de opleiding. Concreet: wie minstens 4 van de 5 avonden volgt zal hiervoor vergoed worden conform uw training-uurtarief. Graag uw inschrijving/deelname te bevestigen aan Kurt Geerts (kurt_geerts@telenet.be), ten laatste op 16 februari.

Om in de agenda te omcirkelen! Op zaterdag 23 februari 2019 heffen we het glas op de start van de tweede seizoenshelft, klinken we nog even op het nieuwe jaar en wijden we nogmaals ons nieuwe clubhuis in.

Genoeg reden om te vieren dus. Alle leden zijn van harte welkom! 

Place to be: Clubhuis Hockey Club Lokeren, zaterdag 23 februari 2019 om 18.30u.

Beste leden en ouders,

We hebben met onze mooie nieuwe clubbar sinds november 2018 al succesvol proefgedraaid. We merken met plezier dat de leden zich thuis beginnen voelen in het clubhuis en bij de bar.

Zaterdagen zijn gezellige – en drukke – dagen in de bar, en om onze barbediening op de piekmomenten vlot te laten verlopen, is het nodig om met minstens 4 mensen te zijn.

Naast de twee ervaren bar-mensen (ouders die zich als barleader hebben opgegeven), gaan we vanaf februari beroep doen op 2 ouders van een thuis-spelend team. Deze twee ouders vervolledigen het barteam op de piektijd tussen 10h-13h. Met 12 competitiezaterdagen en 23 teams moet dit mogelijk zijn; dit komt neer op 1 bardienst per team per jaar… We rekenen op de medewerking van alle club-ouders!

Praktisch zullen we de admin-coaches van het aangewezen thuisspelend team vragen de twee namen door te geven aan de bardienstverantwoordelijke.  We zullen de coaches en admin-coaches hier binnenkort nader over informeren. We hopen op vele gezellige momenten voor en achter de bar!

Vind je hockey tof? Lijkt het je leuk om een enthousiast jeugdteam training te geven? Door de groei van onze club zijn we op zoek naar nieuwe trainers! Dit kunnen bv ouders van jeugdleden zijn, of hockeyjeugd ouder dan 15 jaar. Een sportervaring en enige hockey-affiniteit is voldoende, geen schrik hebben. 

Wij zorgen namelijk voor een opleiding (demo-training met voorbeelden), oefenstof voorbeelden, een gedegen trainingsstructuur en ondersteuning ter plekke. We laten je eerst bv eens meelopen met een andere trainer.  

Jij bent minstens 15 jaar en zorgt voor een goed humeur, enthousiasme en regelmatige aanwezigheid. Als trainer krijg je ook een (bescheiden) vergoeding, en zo'n cool trainingspak voor de vaste trainers. :-)

We zijn op zoek naar trainers voor onze jeugdteams, vanaf U7, voor het nieuwe seizoen vanaf sept 2019, maar ook nu al kan je beginnen. We houden natuurlijk rekening met de leeftijd van trainer en ploeg.

Voor ons huidige schema zijn we dringend op zoek voor maandag 17h30 (U7 Boys), woensdag 14u (U8 Girls) en 15u30 (U8 boys 1 en 2), vrijdag 20h (U25 Girls). We zijn ook al geholpen als je bijvoorbeeld vast 1 x per 2 weken kan. 

Interesse? Laat het Kurt Geerts, onze trainerscoordinator snel weten, (kurt_geerts@telenet.be), we hebben jullie nodig! Coaches, teammanagers: zet deze vraag graag duidelijk uit in jullie groep. 

Onze sponsor Matthijs heeft als mede-constructeur van ons clubhuis de sanitaire toestellen (zoals de lavabo's, douches, toiletten), de sanitaire leidingen en de grote heating en cooling installatie geïnstalleerd! Denk daar maar eens aan als u behaaglijk warm in het clubhuis op uw gemak zit ;-).

De kernactiviteiten van Matthijs omvatten het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van installaties op het gebied van verwarming, airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie, regeltechniek, gas, water en sanitair.

We zijn trots op onze sponsor DETECH, die instaat voor alle elektrische werken in ons clubhuis als mede-constructeur. En dat zijn nogal wat kabels en kabeltjes: denk aan elektriciteit, ethernet, coax, alarm, luidsprekers, ... die allemaal netjes zijn aangelegd.

DETECH is een installatiebedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in vrijwel alle marktsegmenten van de elektriciteitssector.

 

De bestelde shirts met gesublimeerde naam en nummer zijn nu beschikbaar in de Go Sport winkel in Dendermonde. Ook is de voorraad kousen en hoodies weer aangevuld, evenals blanco shirts! 

De betaling gebeurt bij afhalen van het shirt in de winkel. 

Voor prijzen en info wedstrijdtenue, zie wedstrijdtenue. Als er nog vragen zijn, kan je mailen naar info@hockeylokeren.be.  

Het blijft ook altijd mogelijk een blanco shirt te kopen. Hiermee kan je gedurende het hele jaar terecht bij ‘Fima Promotions’, in Lokeren om naam en/of nummer bij te laten opdrukken voor slechts 3 respectievelijk 5 euro.  

Red Lions krijgen feestelijk onthaal in Brussel

Kom onze wereldkampioenen mee vieren!

De Belgian Red Lions, onze kersverse wereldkampioenen hockey, keren dinsdagmorgen terug uit India. Ze worden meteen gehuldigd op het stadhuis in Brussel en verschijnen er om 12u op het balkon. Daar kunnen alle hockeyfans en sportliefhebbers hen uitgebreid mee vieren.

Het was de MAX om de WK finale hockey in ons eigen clubhuis te bekijken! En BELGIË WERELDKAMPIOEN te zien worden!

  

Bespeelbaarheid veld

Als het veld onbespeelbaar is (vorst of zware sneeuwval), zal dit hier tijdig gecommuniceerd worden. (streven: tenminste 2 uur op voorhand). 

 

Recent
Warme OPROEP: Tijdens trainingen helpen in de bar-shifts
Beste leden, ouders, grootouders,  Onze
15/08/2019
SEASONS KICK-OFF : The Silver & Blue edition! - 30/08/2019
Geen betere manier om het nieuwe hockeys
08/08/2019
UITNODIGING VRIJWILLIGERS : vrijdagavond 30/08/2019
Beste vrijwilligers, Als het verstrijken
08/08/2019
130 caps ! Versterking trainersstaf Hockey Club Lokeren!
Met trots kunnen we aankondigen dat we o
05/08/2019
Trainingsschema en teams voor seizoen 2019-2020
Zoals aangekondigd kunnen jullie de team
25/06/2019
Ben Verhellen
Onze hockeyfamilie is in rouw. Diepbedr
20/06/2019
Nieuwe seizoen 2019-2020: teams en trainingsschema - eind juni
De sportieve commissie, samen met de ca
07/06/2019
Trainingen afgelopen
De laatste trainingen van dit seizoen zi
27/05/2019
Coming up..
Gold Sponsor
Sponsors
Verjaardag
17/08
Daniëlle Verheijen
18/08
Joule Strobbe
19/08
Julie Van Buynder
19/08
Kato De Gryze
20/08
Fleur Abrassart
23/08
Jade Bracke
23/08
Arthur Nelissen
23/08
Kevin Van Cleemput
26/08
Sophie Voet
26/08
Inge De Braekeleer
27/08
Josephine Maes
27/08
Mattijs Feusels
28/08
Rafael Verschraegen
30/08
Noor Sonck
02/09
Wouter Rogiers
04/09
Mats Massart
04/09
Sofie Van Mieghem
05/09
Joris Verlee
05/09
Justine Houtekier
07/09
Tim Wulgaert

Hockey Club Lokeren | Accommodatie : Heilige Geestmolenstraat 42B, 9160 Lokeren | info@hockeylokeren.be

© 2019, website powered by Twizzit.com