Bij een nieuwe Gold Sponsor horen nieuwe wedstrijdpolo’s! We zijn blij jullie het nieuwe shirt te kunnen voorstellen, met dank aan Heikki en Gijs voor het ontwerp.

     

Nog even ter herinnering: de verplichte uitrusting bij wedstrijden bestaat uit een polo, short/skirt, kousen, bit en scheenbeschermers.

Je clubtenue koop je vanaf dit seizoen niet langer aan bij GoSport, maar in ons clubhuis. Dit enkel op zaterdag. Naast polo’s, shorts, skirts en kousen kan je er ook een clubhoody kopen, ideaal voor de koudere dagen. En wie zijn/haar bitje vergeten is, kan daarvoor terecht aan de bar, waar er eentje aangekocht kan worden.

De club vraagt aan iedereen die wedstrijden speelt om een nieuwe polo aan te kopen, met de huidige sponsors en de nieuwe look. Short, skirt en kousen van vorig seizoen blijven bruikbaar. We zouden het appreciëren mocht iedere speler tegen januari 2020 in het nieuwe polo spelen.

Wie dat wil, kan zijn/haar naam op de rug van het polo laten sublimeren (= a.h.w. in de stof laten printen, daarom moeten we het bij de bestelling opgeven). Spelers vanaf U14 moeten verplicht met een rugnummer spelen en kunnen dat net als de naam laten sublimeren. Heb je nog geen nummer, spreek dat dan zo snel mogelijk af met de coach van je team.

Koop je achteraf nog een polo aan in het clubhuis, dan kan je naam en nummer er opgedrukt worden. Je kan daarvoor terecht bij Fima Promotions (Gentse Steenweg 180a in Lokeren). 

Het bestelformulier voor de nieuwe gepersonaliseerde polo’s vind je hier. Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot zondag 15 september 22.00u. We vragen om uiterlijk 16 september het juiste bedrag over te schrijven (zie bestelformulier). 

Twijfel je over de juiste maat, spring dan gerust binnen in het clubhuis op één van volgende data om te passen:

  • woensdag 11 september van 15.00-16.00u
  • zaterdag 14 september van 9.00-10.00u
  • zondag 15 september van 10.30-12.00u

 

Wie wil, kan tijdens de pasmomenten op 14 en 15 september kledij (shorts, skirts, kousen, ..) aankopen. We zijn blij jullie te kunnen melden dat de verkoopsprijzen van onze kledij reeds 3 jaar ongewijzigd blijft: 35 euro voor een polo, 30 euro voor een short/skirt en 11 euro voor kousen. Sublimatie van naam/nummer kost € 5,- extra. Wie nog een polo aankoopt van vorig seizoen, kan dat aan een verminderd tarief van 25 euro, zolang de voorraad strekt.

De levering is voorzien eind oktober. Afhaling zal plaatsvinden in het clubhuis, je verneemt via de nieuwsbrief/online vanaf wanneer alles beschikbaar is.

De wedstrijden kunnen voorlopig gespeeld worden in de polo’s van vorig seizoen.