Net als vorig jaar, biedt de club haar leden de mogelijkheid om een bitje op maat te bestellen en te laten aanmeten op onze club. Dit tegen een prijs van 65 euro.

Deze gebitsbeschermer bestaat uit drie lagen waardoor deze een uitstekende bescherming biedt. Bij de voortanden wordt zelfs een harde laag van 2 mm aangebracht. 

    


We raden dit aan voor iedere speler, kinderen, jongeren en volwassenen met een gebit waarvan minstens de voortanden definitief zijn én die momenteel geen (blokjes-)beugel dragen. (Een volledig gewisseld gebit is niet nodig, enkel de voortanden moeten gewisseld zijn, meestal wordt dit genomen vanaf 14 of 15 jaar). Een op maat gemaakt bitje draagt prettiger omdat ademen en slikken beter gaat. Afgelopen dus met de bitjes die half uit de mond hangen en mede hierdoor de tanden onvoldoende beschermen.

Via dit formulier kan je je inschrijven om ook zo'n cool en veilig bitje te bestellen. Geef dit door voor 14 november. We organiseren op zondag 24 november, tussen 10h-12h, een "HAPDAG", waarop je met de hulp van de tandartsen - moeders van Lotte en van Alexander - een gebitsafdruk kan laten maken. Wij zorgen ervoor dat het bit gemaakt wordt. Je naam en telefoonnummer worden zelfs in het bit gezet!  De kleur is te kiezen (één kleur), maar uiteraard is Hockey Lokers blauw het mooiste!

Betaling is op voorhand door overschrijving op rekeningnummer: BE19 0689 0383 4812 ovv "Gebitsbeschermer NAAM"