Beste spelers, familie, vrienden en sympathisanten,

We nodigen jullie graag uit om op zondag 5 september aanstaande deel te nemen aan ons Hockeyclub Lokeren Openingsevent, … powered by Volvo Charels.

Gezien velen zich nog het comfortabelst voelen wanneer ze de frisse lucht kunnen opsnuiven, en het ons tof leek om het hele gezin of de vriendenkring met onze club kennis te laten maken, kozen we dit jaar voor een onderhoudende fiets- en wandeltocht waarop iedereen welkom is.

Start en aankomst aan het clubhuis, om daartussen kennis te maken met het moois en lekkers van wat Lokeren en omgeving te bieden heeft. We laten u daarbij graag de keuze tussen een fietstocht waarbij we richting Eksaarde gaan (18 km), of een wandeltocht waarbij we de Daknamse meersen en Durme gaan verkennen (6,4 km) … plus een flirt met het water waarmee we de jongsten zeker zullen bekoren (en een extra adempauze bieden)!

Vertrekken doen we voor de wandelaars tussen 12u30 en 13u aan het clubhuis. Zij die kiezen voor de fietstocht, vertrekken tussen 13u en 13u30.

Bij zowel de fietstocht als de wandeltocht voorzien we jullie op regelmatige tijdstippen van de nodige energie, en lassen we (fysieke) rust in door middel van onze hersenbrekers. Wie is er op zondagnamiddag echt al klaar voor de maandag… en wie slaat de bal mis??? Eeuwige roem ligt voor het grijpen….

Bij aankomst aan het clubhuis is er een snelle hap beschikbaar, terwijl er uiteraard kan worden uitgerust in ons clubhuis (en bij voorkeur op het terras). De onvermoeibaren onder ons, kunnen een sprong wagen op het springkasteel.

Inschrijven kan (en moet) via deze link, en dit ten laatste op maandag 30.08.2021

Voor de jongsten onder ons (tot en met geboortejaar 2009) vragen we een bijdrage van € 3,00. De oudere jongeren (en de ouderen die jong van geest zijn…) betalen een bijdrage van € 5,00.

Zij die een handje willen helpen (vb aan een tussenstop staan) …helpen we graag verder. Jullie kunnen zich daarvoor richten tot Gert Coolsaet (0497 436 166 / ook via whatsapp). Zoals altijd vinden we wel iets dat bij jou past, en zoals steeds zal de dankbaarheid van de club groot zijn.

We geven graag nog even mee dat we op zondag 5 september om 10u de eerste thuiswedstrijd van de Heren1 kunnen meepikken, alsook  om 13u de eerste wedstrijd van onze Dames1. Sport doen kan dus perfect worden gecombineerd met sport bekijken…. waardoor er werkelijk geen enkel excuus is om die dag niet af te zakken naar de club!

Tot dan!

Hockey Club Lokeren